Advertisement

Μαντσεστερ Σιτι Τσελσι : 5fwqiellyk19fm / Στο «ντραγκάο» του οπόρτο η μάντσεστερ σίτι και η τσέλσι διασταυρώνουν απόψε (22:00) τα «ξίφη» τους στον τελικό του champions league.

Μαντσεστερ Σιτι Τσελσι : 5fwqiellyk19fm / Στο «ντραγκάο» του οπόρτο η μάντσεστερ σίτι και η τσέλσι διασταυρώνουν απόψε (22:00) τα «ξίφη» τους στον τελικό του champions league.. Ήγγικεν η ώρα για την οικογένεια της μάντσεστερ σίτι στην τσέλσι η διακοπή συνεργασίας με τον λάμπαρντ και η πρόσληψη του γερμανού τόμας τούχελ έφερε αγωνιστική ανάταση στην ομάδα. Οι ενδεκάδες του μεγάλου τελικού (pics). Ισχυρότερο δέλεαρ από το αποψινό δεν υπάρχει. Το συγκλονιστικό βίντεο της τσέλσι για τον τελικό του champions league. H μάντσεστερ σίτι και η τσέλσι είναι οι δύο φιναλιστ για το τρόπαιο στο champions league.

Η μάντσεστερ σίτι πάει για το τρεμπλ, αφού έχει ήδη κατακτήσει την πρέμιερ λιγκ και το λιγκ καπ αγγλίας, ενώ η τσέλσι διεκδικεί το πρώτο τρόπαιο στη σεζόν, καθώς έχασε το κύπελλο από τη. Έντερσον, γουόκερ, στόουνς, ντίας, κανσέλο, ντε μπρόινε, ρόντρι, φερναντίνιο, μαχρέζ, φόντεν, μπερνάρντο σίλβα. Οι ενδεκάδες του μεγάλου τελικού (pics). Μάντσεστερ σίτι και τσέλσι θα διεκδικήσουν το τσάμπιονς λιγκ στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, απόψε το βράδυ. Ιδρύθηκε το 1880 με το όνομα σέιντ μαρξ.

Tselsi Kai Mantsester Siti Gia Mia 8esh Ston Teliko Contra Gr
Tselsi Kai Mantsester Siti Gia Mia 8esh Ston Teliko Contra Gr from www.contra.gr
Το συγκλονιστικό βίντεο της τσέλσι για τον τελικό του champions league. Η μάντσεστερ σίτι ήταν εμφανώς ανώτερη από την τσέλσι στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια πήρε το προβάδισμα στο 31ο λεπτό με συρτό πλασέ του αγκουέρο, έπειτα από πάσα του νταβίντ σίλβα και. Η τσέλσι κέρδισε την μάντσεστερ σίτι και το σήκωσε για δεύτερη φορά. Πάμε να δούμε την ανάλυση παρακάτω. Δίχως προβλήματα ολοκλήρωσε η μάντσεστερ σίτι την προετοιμασία της για τον μεγάλο τελικό του champions league με την τσέλσι, που. Ο σέρχιο αγουέρο ξέσπασε σε δάκρυα μετά την ήττα της μάντσεστερ σίτι από την τσέλσι, στο τελευταίο του ματς με τη φανέλα των πολιτών. Ο τελικός του champions league έφτασε και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Οι ενδεκάδες του μεγάλου τελικού (pics).

Για ακόμη μια φορά και στο πόρτο, όπου από νωρίς οι φίλοι της μάντσεστερ σίτι και της τσέλσι επιδίδονται σε μικροσυμπλοκές.

Διαβάστε σε ποιο κανάλι θα δούμε τον μεγάλο τελικό του σαββάτου (29/05, 22:00) ανάμεσα στη μάντσεστερ σίτι και στην τσέλσι. Ο τελικός του champions league έφτασε και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Μάντσεστερ σίτι και τσέλσι θα διεκδικήσουν το τσάμπιονς λιγκ στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, απόψε το βράδυ. Ιδρύθηκε το 1880 με το όνομα σέιντ μαρξ. Η τσέλσι άλλαξε ριζικά εικόνα από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία ο τόμας τούχελ. Διεκδικούν την κορυφή της ευρώπης. Για ακόμη μια φορά και στο πόρτο, όπου από νωρίς οι φίλοι της μάντσεστερ σίτι και της τσέλσι επιδίδονται σε μικροσυμπλοκές. Σας ευχόμαστε ευχάριστη προβολή της απευθείας μετάδοσης: Δίχως προβλήματα ολοκλήρωσε η μάντσεστερ σίτι την προετοιμασία της για τον μεγάλο τελικό του champions league με την τσέλσι, που. Θα πραγματοποιηθεί το πλήρης στον τελικό και η τσέλσι. Αποκλειστικά και σε hd στις 21 σεπτεμβρίου στις 18.00 στο ote sport 1hd. Η ευρωπαϊκή ώρα των «πολιτών» του πεπ δεν έχει έρθει ακόμα… Τεράστιο τρίποντο για την τσέλσι στο πιο ωραίο παιχνίδι στην αγγλία μετά την επανέναρξη!

Θα πραγματοποιηθεί το πλήρης στον τελικό και η τσέλσι. Για ακόμη μια φορά και στο πόρτο, όπου από νωρίς οι φίλοι της μάντσεστερ σίτι και της τσέλσι επιδίδονται σε μικροσυμπλοκές. Ισχυρότερο δέλεαρ από το αποψινό δεν υπάρχει. Η ευρωπαϊκή ώρα των «πολιτών» του πεπ δεν έχει έρθει ακόμα… Η τσέλσι κέρδισε την μάντσεστερ σίτι και το σήκωσε για δεύτερη φορά.

Mtadvkyxu7esqm
Mtadvkyxu7esqm from www.zougla.gr
Θα πραγματοποιηθεί το πλήρης στον τελικό και η τσέλσι. Ο τελικός έχει φαβορί, πολλούς πιθανούς πρω. *οι δύο ομάδες θα παίξουν στον τελικό του λιγκ καπ σε λίγες μέρες. Τι μάθαμε από τα 3 προηγούμενα μεταξύ τους; Ο σέρχιο αγουέρο ξέσπασε σε δάκρυα μετά την ήττα της μάντσεστερ σίτι από την τσέλσι, στο τελευταίο του ματς με τη φανέλα των πολιτών. Το συγκλονιστικό βίντεο της τσέλσι για τον τελικό του champions league. Οι ενδεκάδες του μεγάλου τελικού (pics). Ο τελικός του champions league έφτασε και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις.

Το συγκλονιστικό βίντεο της τσέλσι για τον τελικό του champions league.

Ο τελικός του champions league έφτασε και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Θα πραγματοποιηθεί το πλήρης στον τελικό και η τσέλσι. H μάντσεστερ σίτι και η τσέλσι είναι οι δύο φιναλιστ για το τρόπαιο στο champions league. Το συγκλονιστικό βίντεο της τσέλσι για τον τελικό του champions league. «γιατί η τσέλσι είναι τόσο καλή;» αναρωτήθηκε, και μέσα σε 30 δευτερόλεπτα εξήγησε με λόγια και κινήσεις των χεριών όλα όσα κάνουν οι μπλε του λονδίνου στο γήπεδο, όλα όσα μελέτησε και. Τεράστιο τρίποντο για την τσέλσι στο πιο ωραίο παιχνίδι στην αγγλία μετά την επανέναρξη! Ιδρύθηκε το 1880 με το όνομα σέιντ μαρξ. Μάντσεστερ σίτι και τσέλσι θα διεκδικήσουν το τσάμπιονς λιγκ στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, απόψε το βράδυ. *οι δύο ομάδες θα παίξουν στον τελικό του λιγκ καπ σε λίγες μέρες. Ο τελικός έχει φαβορί, πολλούς πιθανούς πρω. Η ευρωπαϊκή ώρα των «πολιτών» του πεπ δεν έχει έρθει ακόμα… Manchester city) είναι επαγγελματική αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα που εδρεύει στο μάντσεστερ.αγωνίζεται στην κορυφαία αγγλική κατηγορία, την πρέμιερ λιγκ. Η τσέλσι άλλαξε ριζικά εικόνα από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία ο τόμας τούχελ.

Τεράστιο τρίποντο για την τσέλσι στο πιο ωραίο παιχνίδι στην αγγλία μετά την επανέναρξη! Ο σέρχιο αγουέρο ξέσπασε σε δάκρυα μετά την ήττα της μάντσεστερ σίτι από την τσέλσι, στο τελευταίο του ματς με τη φανέλα των πολιτών. Αποκλειστικά και σε hd στις 21 σεπτεμβρίου στις 18.00 στο ote sport 1hd. Τους κόπους μιας χρονιάς στην ευρώπη παίζουν μάντσεστερ σίτι και τσέλσι στο 'dragao'. Η ευρωπαϊκή ώρα των «πολιτών» του πεπ δεν έχει έρθει ακόμα…

Iahgj27ypiwi8m
Iahgj27ypiwi8m from www.sportime.gr
Το συγκλονιστικό βίντεο της τσέλσι για τον τελικό του champions league. Θα πραγματοποιηθεί το πλήρης στον τελικό και η τσέλσι. Η μάντσεστερ σίτι ήταν εμφανώς ανώτερη από την τσέλσι στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια πήρε το προβάδισμα στο 31ο λεπτό με συρτό πλασέ του αγκουέρο, έπειτα από πάσα του νταβίντ σίλβα και. Η μάντσεστερ σίτι πάει για το τρεμπλ, αφού έχει ήδη κατακτήσει την πρέμιερ λιγκ και το λιγκ καπ αγγλίας, ενώ η τσέλσι διεκδικεί το πρώτο τρόπαιο στη σεζόν, καθώς έχασε το κύπελλο από τη. Αποκλειστικά και σε hd στις 21 σεπτεμβρίου στις 18.00 στο ote sport 1hd. H μάντσεστερ σίτι και η τσέλσι είναι οι δύο φιναλιστ για το τρόπαιο στο champions league. Η ευρωπαϊκή ώρα των «πολιτών» του πεπ δεν έχει έρθει ακόμα… Μάντσεστερ σίτι και τσέλσι θα διεκδικήσουν το τσάμπιονς λιγκ στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, απόψε το βράδυ.

Η μάντσεστερ σίτι του πεπ γκουαρδιόλα και η τσέλσι του τόμας τούχελ, διεκδικούν το φετινό champions league.

Ο τελικός του champions league έφτασε και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Διαβάστε σε ποιο κανάλι θα δούμε τον μεγάλο τελικό του σαββάτου (29/05, 22:00) ανάμεσα στη μάντσεστερ σίτι και στην τσέλσι. Ιδρύθηκε το 1880 με το όνομα σέιντ μαρξ. Αποκλειστικά και σε hd στις 21 σεπτεμβρίου στις 18.00 στο ote sport 1hd. Η τσέλσι κέρδισε την μάντσεστερ σίτι και το σήκωσε για δεύτερη φορά. Τι μάθαμε από τα 3 προηγούμενα μεταξύ τους; Μάντσεστερ σίτι και τσέλσι θα διεκδικήσουν το τσάμπιονς λιγκ στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, απόψε το βράδυ. Διεκδικούν την κορυφή της ευρώπης. Για ακόμη μια φορά και στο πόρτο, όπου από νωρίς οι φίλοι της μάντσεστερ σίτι και της τσέλσι επιδίδονται σε μικροσυμπλοκές. Τους κόπους μιας χρονιάς στην ευρώπη παίζουν μάντσεστερ σίτι και τσέλσι στο 'dragao'. Πάμε να δούμε την ανάλυση παρακάτω. Έντερσον, γουόκερ, στόουνς, ντίας, κανσέλο, ντε μπρόινε, ρόντρι, φερναντίνιο, μαχρέζ, φόντεν, μπερνάρντο σίλβα. *οι δύο ομάδες θα παίξουν στον τελικό του λιγκ καπ σε λίγες μέρες.

Posting Komentar

0 Komentar