Advertisement

Novak Đoković Live / Novak Djokovic Tennis Player pictures | Sports Stars / Protivnik mu je sunvu kvon iz južne koreje, a direktan prenos meča pratite na tenis uživo.

Novak Đoković Live / Novak Djokovic Tennis Player pictures | Sports Stars / Protivnik mu je sunvu kvon iz južne koreje, a direktan prenos meča pratite na tenis uživo.. Prvi reket sveta novak đoković plasirao se u polufinale mastersa u rimu nakon velike i sjajne pobede protiv petog tenisera planete stefanosa cicipasa rezultatom 6:4,7:5,7:5. Na 6:5, fantastičan gem, uporan je bio novak da tu slomi cicipasa i uspeo je, iako je iskoristio tek četvrtu set loptu. Najpre je nastavio duel sa stefanosom cicipasom koji je nestvarno preokrenuo, a zatim je posle samo pet sati ponovo izašao na šljaku u večnom gradu. Đoković je spasio dve brejk lopte i to na fantastičan način. Teniser sveta nije imao drugog izbora.

Trenutno ne igra niko od naših tenisera ili teniserki. Novak đoković obišao je terene na zadarskom višnjiku gde će se igrati adria tour.mnogi mališani su potrčali da ga zagrle i naprave fotografiju sa njim.uz nov. Ponovo na startu seta brejk pravi novak đoković, imao je tri brejk lopte, karacev je odbranio dve, ali ne i treću. Protivnik mu je domaća uzdanica lorenco sonego, a direktan prenos meča pratite na tenis uživo. Najbolji teniser sveta novak đoković u subotu igra polufinale masters turnira u rimu.

LIVE: Novak Đoković - Karen Hačanov - Sportska centrala
LIVE: Novak Đoković - Karen Hačanov - Sportska centrala from www.sportskacentrala.com
Siner je servirao za ostanak u meču, đoković je došao do 40:15, ali je italijan spasio dve meč lopte, dok treću nije mogao. Italijan praktično nema priliku za brejk. In french open, paris, france.when the match starts, you will be able to follow djokovic n. Novak djokovic is playing next match on 7 jun 2021 against musetti l. Potom je na servisu novaka imao brejk loptu, ali je novak spasao i poveo 5:2. Teniser sveta nije imao drugog izbora. Ponovo na startu seta brejk pravi novak đoković, imao je tri brejk lopte, karacev je odbranio dve, ali ne i treću. Novak đoković obišao je terene na zadarskom višnjiku gde će se igrati adria tour.mnogi mališani su potrčali da ga zagrle i naprave fotografiju sa njim.uz nov.

Italijan praktično nema priliku za brejk.

Italijan praktično nema priliku za brejk. Prva nositeljka je ešli barti, dok titulu kod dama brani iga švjontek. Novak đoković se plasirao u treće kolo rolan garosa pobedivši pabla kuevasa sa 6:3, 6:2, 6:4, uz nekoliko prilično zanimljivih, a na momente vrlo emotivnih situacija. Ponovo na startu seta brejk pravi novak đoković, imao je tri brejk lopte, karacev je odbranio dve, ali ne i treću. Finale mastersa u rimu nakon pobede protiv italijana lorenca sonega rezultatom 6:3,6:7,6:2. Sjajno igra italijan danas, ali đoković je prosto perfektan. Đoković je spasio dve brejk lopte i to na fantastičan način. Đoković je u drugom setu bio sigurniji, došao je mirno do 4:1, a onda kao da mu je malo stao prvi servis, tako da je siner smanjio na 4:2. Potom je na servisu novaka imao brejk loptu, ali je novak spasao i poveo 5:2. Najpre je nastavio duel sa stefanosom cicipasom koji je nestvarno preokrenuo, a zatim je posle samo pet sati ponovo izašao na šljaku u večnom gradu. Siner je servirao za ostanak u meču, đoković je došao do 40:15, ali je italijan spasio dve meč lopte, dok treću nije mogao. Novaku je ovo druga pobeda u jednom danu! Protivnik mu je domaća uzdanica lorenco sonego, a direktan prenos meča pratite na tenis uživo.

Subscribe for more videos of novak djokovic !!!donate here: Đoković koristi treću brejk loptu i uvećava prednost na startu! Najbolji teniser sveta novak đoković osvojio je beograd open, nakon što je u finalu savladao slovaka aleksa molčana, 6:4, 6:3. Fric je samo pogledao u lopticu na oba poena, jer je novak svom silinom udario pa tako 31. Statistics are updated at the end of

LIVE: Novak Đoković - Filip Krajinović - Sportska centrala
LIVE: Novak Đoković - Filip Krajinović - Sportska centrala from www.sportskacentrala.com
Protivnik mu je domaća uzdanica lorenco sonego, a direktan prenos meča pratite na tenis uživo. Ponovo na startu seta brejk pravi novak đoković, imao je tri brejk lopte, karacev je odbranio dve, ali ne i treću. Inside novak djokovic's luxurious house with tennis court where he and his family were quarantined. Đoković se nalazi na čelnom mestu atp liste, a … In french open, paris, france.when the match starts, you will be able to follow djokovic n. Agresivno je počeo da igra đoković što je odlično jer onda amerikanac nema velike šanse. Za prvog nosioca postavljen je srpski teniser novak đoković, a trofej brani španac rafael nadal. Prva nositeljka je ešli barti, dok titulu kod dama brani iga švjontek.

Novak đoković gubio, besneo, ali prošao dalje na rolan garosu!

Novak djokovic live score (and video online live stream*), schedule and results from all. Novak đoković se plasirao u treće kolo rolan garosa pobedivši pabla kuevasa sa 6:3, 6:2, 6:4, uz nekoliko prilično zanimljivih, a na momente vrlo emotivnih situacija. Novak djokovic is playing next match on 7 jun 2021 against musetti l. Forhend vinerom prvu, bekhendom drugu. Đoković je spasio dve brejk lopte i to na fantastičan način. Protivnik mu je domaća uzdanica lorenco sonego, a direktan prenos meča pratite na tenis uživo. Novak đoković vs ablo cuevas live stream | atp french open 2021 Just like millions of other people around the world, the coronavirus shutdown forced the tennis players. Novaku je ovo druga pobeda u jednom danu! The coronavirus pandemic brought the entire tennis tour to a standstill in early march. Agresivno je počeo da igra đoković što je odlično jer onda amerikanac nema velike šanse. Italijan praktično nema priliku za brejk. Prvi reket sveta novak đoković plasirao se u polufinale mastersa u rimu nakon velike i sjajne pobede protiv petog tenisera planete stefanosa cicipasa rezultatom 6:4,7:5,7:5.

Đoković je spasio dve brejk lopte i to na fantastičan način. In french open, paris, france.when the match starts, you will be able to follow djokovic n. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Statistics are updated at the end of Agresivno je počeo da igra đoković što je odlično jer onda amerikanac nema velike šanse.

Novak Đoković poražen od 140. tenisera svijeta
Novak Đoković poražen od 140. tenisera svijeta from www.zenit.ba
Potom je na servisu novaka imao brejk loptu, ali je novak spasao i poveo 5:2. Statistics are updated at the end of Đoković je spasio dve brejk lopte i to na fantastičan način. Protivnik mu je domaća uzdanica lorenco sonego, a direktan prenos meča pratite na tenis uživo. Novak đoković i rafael nadal sastaju se u finalu mastersa u rimu. Direktan prenos meča pratite na tenis uživo. Subscribe for more videos of novak djokovic !!!donate here: Đoković se nalazi na čelnom mestu atp liste, a …

Uspeo da kralja šljake pobedi u završnom rimskom meču za trofej.

Tennis tournaments that novak djokovic played. Just like millions of other people around the world, the coronavirus shutdown forced the tennis players. Ponovo na startu seta brejk pravi novak đoković, imao je tri brejk lopte, karacev je odbranio dve, ali ne i treću. Trenutno ne igra niko od naših tenisera ili teniserki. Imao je tri brejk prilike aslan karacev, smanjio je novak na 30:40, ali je rus uspeo da nadoknadi zaostatak u drugom setu. Novak đoković plasirao se u 11. Nema rezultata u zadnjih 48 sati. Najbolji teniser sveta novak đoković osvojio je beograd open, nakon što je u finalu savladao slovaka aleksa molčana, 6:4, 6:3. Prva nositeljka je ešli barti, dok titulu kod dama brani iga švjontek. Protivnik mu je domaća uzdanica lorenco sonego, a direktan prenos meča pratite na tenis uživo. Novak đoković se plasirao u treće kolo rolan garosa pobedivši pabla kuevasa sa 6:3, 6:2, 6:4, uz nekoliko prilično zanimljivih, a na momente vrlo emotivnih situacija. Nagradni fond rolan garosa je 34,367,215 evra, a pobednici muškog i ženskog singla dobijaju 1,400,000 evra. Novaku je ovo druga pobeda u jednom danu!

In french open, paris, francewhen the match starts, you will be able to follow djokovic n novak đoković. Đoković je spasio dve brejk lopte i to na fantastičan način.

Posting Komentar

0 Komentar